Media

 

Annina Ruottu varapuheenjohtajaksi -kampanjavideo:

 

 

Varsinais-Suomen Keskustan vuosikokous:

Annina Ruottu Keskustan varapuheenjohtajaksi

Varsinais-Suomen Keskustan piirin vuosikokous on vahvasti piirin oman ehdokkaan Annina Ruotun tukena Keskustan varapuheenjohtajakampanjassa.

Ruottu ei olisi puoluejohdossa ainoastaan Varsinais-Suomen ja eteläisen Suomen edustaja, vaan hänellä olisi puolueelle paljon annettavaa liittyen uusien jäsenten hankintaan, puolueen uudistamiseen sekä kaupunkityöhön. Ruotun kantavana teemana on siltojen rakentaminen eri yhteiskuntaryhmien sekä maaseudun ja kaupunkien välille.

Lietolaisella Ruotulla on kansainvälistä kokemusta ja kielitaitoa sekä osaamista niin politiikan tutkimuksen, yrittäjyyden kuin lapsiperheen arjen saralta. Tällä hetkellä hän toimii Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajana.

Piirikokous kannustaa varsinaissuomalaisia keskustalaisia osallistumaan suurella joukolla puoluekokoukseen ja muutenkin tukemaan piirin omaa ehdokasta puoluejohtoon.

Keskustan varapuheenjohtajat ja muu puoluejohto valitaan kahden vuoden välein puoluekokouksessa. Seuraava Keskustan puoluekokous on Seinäjoella 10.-12.6. Varsinais-Suomea puoluejohdossa ansiokkaasti kolme kautta edustanut turkulainen kansanedustaja Annika Saarikko on päättänyt, että ei hae neljännelle kaudelle.

Lisätietoja:

Jani Kurvinen, puheenjohtaja, Varsinais-Suomen keskusta

0400536526

Satu Simelius, toiminnanjohtaja, Varsinais-Suomen keskusta

0403565599

Medialle

media-1

media-2